2024. május 19. - Ivó, Milán

Vihar: több vasútvonalon volt fennakadás

A vasárnap esti esőzés miatt autóbuszok viszik az utasokat a Dombóvár-Bátaszék vonalon Dombóvár és Máza-Szászvár között, mert Mágocs-Alsómocsolád települést és az állomást elöntötte a belvíz - közölte a MÁV az MTI-vel hétfőn hajnalban.
2010. június 21. hétfő 09:01 - HírExtra
Szécsény és Ipolytarnóc között több helyen elmosta az esőzés a vasúti pályát. Az utasoknak autóbuszra kell átszállniuk Karád és Mernye, Olaszliszka-Tolcsva és Sátoraljaújhely, Sajóecseg és Tornanádaska, valamint Nógrádkövesd és Balassagyarmat között is, ami 10-15 perces késést okoz.

Ugyancsak vonatpótló autóbuszra kell szállni több napon keresztül Csajág és Balatonkenese között, a löszfal állapota miatt.

A közlemény szerint csökkentett sebességgel közlekednek továbbra is a vonatok az árvíz, illetve a belvíz miatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Dombóvár-Kaposvár-Gyékényes, a Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon, valamint Szolnok és Szajol között a Tisza magas vízállása miatt. Az erre közlekedő vonatok utasainak 10-20 perc közötti késésre kell számítaniuk.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását