2024. május 19. - Ivó, Milán

Alig múltak tíz, de már lopnak

Egy 12 éves hajdúszoboszlói lányt és egy 13 éves debreceni fiút fogott el a rendőrség, miután vasárnap éjjel megtámadtak és kiraboltak egy nőt Debrecen belvárosában - közölte Kelemen Éva, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2010. június 28. hétfő 11:51 - HírExtra
Vasárnap, éjfél előtt pár perccel egy 49 éves, budapesti nő tett bejelentést a Debreceni Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint két ismeretlen fiatal bántalmazta a Kálvin téren, majd kitépték kezéből a kézitáskáját, és a helyszínről elmenekültek - ismertette a részleteket a rendőr hadnagy.

Az adott személyleírás alapján a környéken elfogták a két fiatal elkövetőt: egy 12 éves hajdúszoboszlói lányt és 13 éves debreceni barátját.

A bűncselekménnyel okozott kár nagyrészt megtérült, a sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A két gyermekkorúval szemben rablás bűntett gyanúja miatt indult nyomozás - mondta el Kelemen Éva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását