2024. május 27. - Hella

Novodomszky második gyermeke

Novodomszky Éva híradós életet adott második kisfiának. A gyermek csakúgy, mint testvére olasz nevet kapott: Marcot. A kis gyermek június 19-én született, 3750 grammal és 50 centisen.
2010. június 28. hétfő 11:59 - Vuksitz Balázs
Salvo, a férjem nem jöhetett be a szülőszobába, ezért a szomszéd szobából hallgatta végig az eseményeket, de Marco fürdetésénél már ő is jelen volt. Cristiano nagyon örül a kistestvérének, amint meglátta, már kézbe akarta venni, és amióta itthon vagyunk, azt hajtogatja: „Anya, Marco minden nappal egyre jóképűbb!" – mesélte a Blikknek Éva. A híradós anyuka és az újszülött jól van, és már haza engedték őket a kórházból.

– Már együtt vagyunk mindannyian, az én anyukám, Salvo szülei és a sógornőm, jönnek a barátok, rokonok, szóval egyáltalán nem unatkozunk, és úgy tűnik, a babát sem zavarja. Kézről kézre jár, de mindenki karjában remekül alszik – tette hozzá a híradós, akiről még nem tudni, mikor kerül újra képernyőre.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását