2024. április 28. - Valéria

Ördög Nóra babát szeretne

Remélem, lesz gyermekem – nyilatkozta Ördög Nóra Lévai Balázsnak a Déja vu című műsor felvételén.
2010. március 12. péntek 08:55 - HírExtra
A mindig mosolygós Nóri szerdán a New Orleans klubban farmerben és tornacipőben ült le Lévai Balázzsal beszélgetni az életéről. A Poén! csatorna forgatására természetesen elkísérte szerelme, Nánási Pál is.

A felvétel egészen humorosra sikerült, mert a felkért színészek többször is megszakították az interjút, hogy eljátsszák Nóri életének egy-egy meghatározó jelenetét. Nóri talán ezek miatt a vidám-vicces epizódok miatt oldódott fel, s árult el jóval többet magánéletéről, mint ahogy azt tőle korábban megszoktuk.

„A volt férjemmel a Mónikashow- ban dolgoztunk együtt. A kapcsolatunk meghatározó hét év volt az életemben. Sajnos nem úgy alakult, ahogy terveztük, ezért nem is szívesen bolygatom ezt az időszakot. Sokáig nem voltam érdekes a sajtó számára, aztán a Szombat esti láz című műsor után ez megváltozott. Jól viselem, csak azt nem szeretem, ha a családtagjaimat bántja néhány hír rólam, ezért igyekszem óvatosan és pontosan fogalmazni, hogy semmiképp ne lehessen belekötni a mondataimba” – mesélte Ördög Nóri a műsorvezető Lévainak, aki arról is kérdezte, hogy mire vágyik még Nóri az életében.

„Még nem kezdtem el azon gondolkodni, hogy innen hova tovább. Ha otthon játszom majd a gyerekkel egész nap, akkor is elégedett leszek. Remélem, hogy lesz gyermekem” –mondta határozottan az RTL Klub műsorvezetője.

„Teljesen természetes, hogy szeretnék majd kisbabát, hiszen egy nő csak akkor teljesedhet ki, ha van gyermeke – mondta Ördög Nóri már a Borsnak.

„Én sem tudom elképzelni az életemet gyerek nélkül” – fűzte hozzá Nánási Pál, aki ha teheti, mindig elkíséri Nórit a különféle fellépésekre, interjúkra, a sztárfotós a Csillag születik műsor élő adásain is gyakran feltűnt.

„Szerintem ez természetes, ha itt van velem. Gyakran elmondja a véleményét a látottakról” – mondta még Nóri, aztán kedvesével összeölelkeztek, és a vacsora után elindultak haza.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását