2024. május 13. - Szervác, Imola

Intim képek készültek Rippel feleségéről

Rippel Feri imádja feleségét: ezt bizonyítja számtalan intim fotó is, melyet féltve őriz.
2010. március 11. csütörtök 11:29 - HírExtra
Hatezer-háromszázhatvanhárom kép. Éppen ennyi készült Rippel Ferenc és Vivien közös életében, és ennek jelentős részét teszik ki azok, amelyeken az artista fivérek idősebbik tagja intim helyzetekben kamerázta feleségét.

Az erőművész az otthoni fényképkészítés rejtelmeiről az RTL Klub Esti Showderének felvételén beszélt Fábry Sándornak – mely ma kerül adásba.

„Vivit akkor ismertem meg, amikor szépségkirálynő-választáson indult, és benne voltam a zsűriben. Azóta szeretem, és arra törekszem, hogy minden közös pillanatot megörökítsek. Szerencsére a digitális fényképezőgépek korában ez egyáltalán nem nehéz feladat. Bármerre jártunk a világban, folyamatosan kattintgattunk és egymásról is készítettünk fotókat” – mesélte lapunknak Rippel Feri, akinek párja már egy férfimagazin címlapján is megmutatta pompás testét.

Rippel Feri nagyon büszke rá, hogy kedvese az otthoni fotókon is ugyanolyan csinos, mint azokon, amelyeket hivatásos fényképész készített róla.

„Szerencsére Vivi adottságai csodálatosak. Kicsit kreolos a bőre, és az arca is olyan szép, hogy szinte bármikor címlapképes lenne” – mondta csillogó szemmel, majd hozzátette, előfordul, hogy a fényképezés finom erotikába torkollik.

„Nem minden fotózás fejeződik be azzal, hogy elrakjuk a kamerát, olykor van folytatás is: felrakjuk a képeket a számítógépre, nézegetjük, egymásra hangolódunk és egy finom szeretkezéssel zárjuk az estét” – elevenítette fel az intimpillanatokat az erőművész.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását