2024. április 28. - Valéria

A Nagy Ő megtalálta az élete értelmét

Molnár Anikó gondtalanul amerikázik – barátja ellátja mindennel.
2010. március 10. szerda 12:20 - HírExtra
Molnár Anikó, a Való Világ üdvöskéje és mellével hírnevet szerzett hölgyeménye több, mint egy hónapja tűnt el az országból. Kiderült Los Angelesbe ment kikapcsolódni. Ám úgy tűnik, több lesz ez, holmi üdülésnél.

„Nem olyan régen hosszabban beszéltem a lányommal” – mondta el a Borsnak Anikó édesapja, Molnár László. „Sajnálom, hogy végül mégiscsak kiderült, hol tartózkodik. A lányom nem érti ezt a nagy felhajtást, amit a távozása váltott ki. Jól van, sőt le van nyűgözve a kinti élettől, a színvonaltól, a kényelemtől és gondtalanságtól. Nem sokat gondolkozott azon, hogy elfogadja-e a vendéglátója meghívását. Ő egy úriember, akit már hosszú évek óta ismer. Anikó szerint intelligens, megbízható férfi, és én bízom a lányom értékítéletében. Baráti a kapcsolatuk, most nála lakik. Szó nincs arról, hogy új szerelem köszöntött az életébe, bár manapság minden lehetséges, akár még az is, hogy az ember megalkuszik az érzelmeivel” – morfondírozott az édesapa.

Anikó bátyja, Molnár Attila azt tanácsolta a húgának, hogy utazzon ki Amerikába, mert nem veszíthet semmit. „Jól érzi magát, jönnek-mennek, világot látnak. Április végén jön haza. Azt is el tudom képzelni, hogy ha talál kint munkát, visszamegy, és ott telepedik le” – nyilatkozta a báty.

Anikót a fenékplasztikáját elvégző, dr. László Zsolt sebész is visszavárja, a hajdani valóságshow-hősnek hamarosan meg kell jelennie kontrollon. „Jelezte, hogy meglátogatja az egyik barátját Amerikában. Azt ígérte, hogy amikor visszatér, felkeres, hiszen már esedékes a kontrollvizsgálat” – nyilatkozta a plasztikai sebész.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását