2024. június 2. - Kármen, Anita

Eltűnt az elfogott kép

Nem jelent meg szerdán a ciprusi rendőrségen az Oroszország számára dolgozó amerikai kémhálózat állítólagos 11. tagja, akit előző nap óvadék ellenében helyeztek szabadlábra - közölte a helyi rendőrség. Az 55 éves kanadai Robert Christopher Metsost az Interpol riasztása nyomán a lárnakai repülőtéren vették őrizetbe kedden kora reggel, amint éppen egy Budapestre tartó járattal próbálta volna elhagyni a szigetet.
2010. június 30. szerda 21:57 - HírExtra
A férfinak szerdán jelentkeznie kellett volna egy lárnakai rendőrőrsön, de ezt a megadott időpontig elmulasztotta megtenni. A ciprusi hatóságok elfogatóparancsot készülnek kiadni ellene az óvadék ellenében történt szabadlábra helyezés feltételeinek megsértése miatt.

Metsost 20 ezer dollár óvadék ellenében helyezték szabadlábra. Harminc napon belül meg kellene jelennie egy bíróság előtt, ahol kiadatási eljárás indul ellene. A férfit pénzmosás és kémkedés miatt körözték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását