2024. május 4. - Mónika, Flórián

Ha melleket akarnak

Kíváncsi Sarah Palinnak, a volt amerikai alelnöknek a legújabb melleire? Ha igen, abban az esetben itt legeltethetik kéjsóvár szemeiket.
2010. július 16. péntek 14:23 - HírExtra
Sarah Palin volt amerikai konzervatív alelnök mellesleg nem rossz, sőt, sokkal jobb mint két évvel ezelőtt. A közel ötven esztendős hölgynek nyilván fontosabb a nagyobb mell, mint a Fehér Ház ügye. Biztosat persze nem tudhatunk, ám a hölgyről készült képek arról árulkodnak, hogy bizony mellnagyobbító műtéten esett át. A 2008-as választási kampányban mellesleg még nem volt ilyen tehetséges.


Palin hosszabb ideje nem állt nyilvánosság elé, egy lóversenyen mégis megcsodálhattuk a gömbölyded formáit. A testhez simuló pólója férfiszem gyönyörködtetőnek bizonyult.

Palin ötgyermekes édesanya, emellett Alaszka jelenlegi kormányzója. Ez neki nem státusz, hiszen még mindig alelnöki, elnöki álmokat dédelget. A kérdés az, hogy hiúsága mennyire befolyásolhatja álmait, nem kizárt, hogy ultrakonzervatív hívei elpártolnak tőle. Hívei azonban körömszakadtáig védik Palint az interneten: szerintük idomai az eddigi lazább blúzokban nem érvényesültek ennyire.

Önök elhiszik mindezt?
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását