2024. május 8. - Mihály

Angelina Jolie egy perverz kéjnő lenne?

Andrew Morton író, legújabb könyvével teljesen tönkreteheti Angelina Jolie karrierjét, hiszen lerántja a hölgyikéről és bizarr perverz szokásairól a leplet.
2010. augusztus 2. hétfő 13:16 - Győry S. József
Angelina Jolie Hollywood Teréz anyájának képzeli magát, Andrew Morton író erre rá is unt. A szerző már készített könyvet Madonnáról, Diana hercegnőről, illetve Monica Lewinskyről is, természetesen mindegyik alkotása botránykönyv lett. Az író viszont túltesz magán, Joliet démoni szörnyetegként festi le, a kemény múltja miatt.

Míg mostanában az ENSZ jószolgálati nagyköveteként és tisztes családanyaként tetszeleg, addig házasságok tucatjait tette tönkre. Csak a véres szado-mazo szex boldogítja, narkós tébolyában pedig többször önmaga ellen is fordult – állítja az alkotó. Nem csak Brad Pittet csapta le felesége, Jennifer Aniston kezéről, tönkretette Uma Thurman és Ethan Hawke viszonyát, ezen felül megkeserítette Ralph Finnes életét is.

Fiatal New York-i modellként évekig Mick Jagger szeretője volt, amíg a Rolling Stones frontembere Jerry Hall-lal élt, de második férjét, Billy Bob Thorntont is a Jurassic Parkban játszó Laura Derntől orozta el. Pittre akkor vetette ki a hálóját, amikor Johhny Depp és William Defoe nem állt kötélnek.

Brad Pittet sem csak a két szép szeméért csábította el, jól menő filmes produkciós irodája is volt, ami igen jól jött, mert még a Tomb Raider után sem halmozták el szerepekkel. Fiát, Maddoxot is azért fogadta örökbe, hogy végképp magához láncolja a családra vágyó Pittet, aki akkoriban nem tudta rávenni nejét a szülésre.

– Ez a könyv akár Jolie karrierjének végét is jelentheti –közölte a People magazinban a hollywoodi sztárokat felfedező ügynök, Terry Luce. – Heroinos bódulatában egyszer bérgyilkost fogadott föl, hogy megölesse magát, aztán miután megnyerte az Oscar-díját, már belátta, jobb, ha bevonul az elvonóra.

Rettegett boszorka, vagy egy félreértett apáca? Egyszer csak kiderül.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását