2024. május 19. - Ivó, Milán

Szibrik Imre ismét jelölteti magát az MSZP színeiben

Szirbik Imre jelenlegi polgármester indul ismét az MSZP színeiben a polgármesteri posztért Szentesen - jelentették be hétfőn sajtótájékoztatón.
2010. augusztus 16. hétfő 22:23 - HírExtra
A város vezetője az Összefogás Szentesért elnevezésű csoporttal szövetségben képzeli el a jövőbeli munkát - mondta el az MTI-nek.

Mint kifejtette: ez olyan képviselők csoportja, amelyben vannak szocialista és független politikusok, akik közös értékrend szerint a várost szolgálják. A választási szövetség a Szentesért dolgozó képviselők csoportja; célja annak az eddigi kiegyensúlyozott, békés, hiteles városfejlesztésnek a folytatása, amelynek eredményeként a város meghatározó települése lett az országnak - hangsúlyozta.

Programjuk alapvető elemei a munkahelyteremtés, az otthont adó komfortos város fejlesztése, az egészségügy fejlesztése, a környezet megóvása, a fiatalok megtartása.

Az 57 éves politikus 1994 óta tölti be a polgármesteri tisztséget Szentesen, 2006-tól az idei évig országgyűlési képviselő is volt.

A Fidesz hétfőn délelőtt jelentette be, hogy polgármesterjelöltje Farkas Sándor, a párt megyei választmányának elnöke. A politikus azt mondta, hogy Szentes nem maradhat ellenzéki vezetésű város, hiszen az számos nehézséggel járhat.

Erre reagálva Szirbik Imre úgy fogalmazott az MTI-nek, hogy egy hajóskapitánynak nemcsak hátszélben, hanem ellenszélben is tudnia kell vitorlázni, amit ő már 1998 és 2002 között megmutatott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását