2024. május 6. - Ivett, Frida

Luxus, tópart, Travolta

John Travolta egy igazi gavallér, felesége pedig egy igen szerencsés nő, ugyanis harmadik gyermekük egy „luxustóparton” láthat napvilágot. Hajrá!
2010. augusztus 30. hétfő 10:16 - HírExtra
A színész egy igazi gavallér és van is mit tejbe aprítania: Travolta úgy döntött, hogy meglepi nejét, Kelly Prestont egy szép új otthonnal, a Keuka-tó partján. A luxusingatlan három fürdőszobát, öt hálót és egy medencét tartalmaz. Na és hamarosan a házaspárt.

Az új Travolta birtokhoz magától értetődően egy saját kikötő is tartozik, így a házaspár bármikor útra kelhet, hogy körbehajózzák a tavat.

A színésznőnek egy rossz szava sem lehet a férjére, hiszen a ház ura a tenyerén hordozza őt. Minden adott, hogy rendezett, mi több, luxus körülmények között lásson napvilágot harmadik gyermekük.

Nem csoda, hogy Travolta ennyire aggódik, hiszen nagyobbik gyermekük, a 16 éves Jett másfél évvel ezelőtt egy bahamai üdülésen meghalt.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását