2024. május 3. - Tímea, Irma

Győzike hazatért Törökországból

Győzike és családja nemrég tért haza a nyaralásból. A salgótarjáni sztár a törökországi Belek nevű nyaralóhelyen pihente ki az ismertséggel járó fáradalmakat.
2010. augusztus 31. kedd 12:44 - HírExtra
Győzike és családja nemrég tért haza a nyaralásból. A salgótarjáni sztár a törökországi Belek nevű nyaralóhelyen pihente ki az ismertséggel járó fáradalmakat.

Egyes információk szerint nem ez volt az első nyaralásuk az idén, nemrégiben Balin jártak. Mindez azért érdekes, mert Győziék 2009 óta mindig előkelő helyen állnak az APEH csúcstartozók listáján és már 2007 májusában is 20 millió forintra bírságolta őket az adóhatóság, amikor vagyonosodási eljárást indított ellenük. Ezt főleg annak tükrében érdemes figyelembe venni, hogy egy ilyen nyaralás négy fő részére körülbelül 1 millió forintba kerül. Persze az is lehet, hogy koporsó eladásokból futotta erre az útra.

A showman a Blikk megkeresésre azt állította, hogy nem nyaralni, hanem forgatni volt. Ugyanakkor az biztos, hogy az RTL Klub most nem készít új műsort Győzikével, sőt a sztár nemrégiben utasította vissza a TV2 felkérését is. Ráadásul a Blikk olvasójának információjából az is kiderült, hogy a család környékén nyoma sem volt stábnak.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását