2024. május 18. - Erik, Alexandra

Nyolc magyar cég szerepel a gyorsan fejlődő cégek között

Nyolc magyar cég is felkerült 2010-ben a Deloitte Fast 500-as listájára, amely az európai, közel-keleti és afrikai térség leggyorsabban növekedő állami vagy magánkézben lévő vállalatait rangsorolja 24 országban - közölte a Deloitte Zrt.
2010. november 30. kedd 22:01 - HírExtra
A magyar cégek közül a legelőkelőbb helyezést (148.) az internetes megoldásokkal és technológiával kapcsolatos tanácsadással foglalkozó, a NetPincér.hu-t létrehozó Viala Kft. érte el, amely 1.071 százalékos árbevétel-növekedést produkált az elmúlt öt éves időszakban. Felkerült a listára a RacioNet Zrt., az Active Vision Kft., az AITIA International Inc., a NET Média Zrt., az Arkon Zrt./ingatlan.com, az Informatix Ltd., és a Carnation Zrt. is.

A magyar cégek közül a RacioNet Zrt. 945 százalékos, az Active Vision Kft. 862 százalékos árbevétel-növekedést produkált. Az előbbi cég a számítógépek és perifériák, míg az utóbbi az internet iparágra szakosodott - derül ki a Deloitte által közzétett adatokból.

Az idei Fast 500-as lista első helyét egyébként a londoni székhelyű Mobile Interactive Group (MIG) foglalta el, amely az elmúlt öt évben 26.885 százalékos növekedési rátát tudott felmutatni. A győztes cég integrált mobil és digitális kommunikációval foglalkozik és világszerte elismert "blue-chip" vállalatok számára nyújt szolgáltatásokat - mondta Kovács Domonkos, a Deloitte Zrt. pénzügyi tanácsadás üzletágának igazgatója.

A Deloitte 2010-es Technology Fast 500 felmérése a leggyorsabban növekedő állami vagy magánkézben lévő technológiai, média, telekommunikációs, egészségügyi iparágban tevékenykedő, vagy az úgynevezett tiszta technológiákkal foglalkozó vállalatait rangsorolja az árbevétel elmúlt öt évi százalékos növekedése alapján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását