2024. május 12. - Pongrác

Kiemelkedően sok baleset történt

A közutakon az elmúlt 24 órában a rendőrség összesen 120 közúti közlekedési baleset során intézkedett; halálos áldozatot egy sem követelt, 14 eset súlyos, 27 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az MTI-vel.
2011. január 9. vasárnap 11:36 - HírExtra
A rendőrség közleményében arra figyelmeztetett, hogy mivel enyhült az időjárás, ezért a sónedves, szárazabb felületű utak nagyobb tempóra csábíthatják az autósokat, azonban a nem gyorsforgalmú utakon váratlanul ráfuthatnak letaposott vagy hókásás, havas útfelületekre. A hétvégén az M0-ás régi szakaszán lehet terelésre számítani, mert épül a harmadik forgalmi sáv.

A határátkelőhelyekkel kapcsolatban a hatóság azt közölte: Tompánál, Röszkénél, Záhonynál és Beregsuránynál lehet számítani a személyforgalomban egy-két órás várakozásra. Torlódás esetén alternatívaként Tompa helyett Bácsalmás, Röszke helyett Tiszasziget 18 óráig nyitva tartó közúti határátkelőhelyeit ajánlják.

A záhonyi és beregsurányi átkelők helyett a 19 óráig nyitva tartó Barabás és a 16 óráig nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet javasolják.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását