2024. május 4. - Mónika, Flórián

Lebuktak az álrendőrök

Egy 38 éves debreceni nő gyanúsítható azzal, hogy 2010. november 05-én egy idős hölgy korát és leromlott szellemi állapotát kihasználva, bankba kísérte, és 100 000 Ft készpénzt vetetett fel a számlájáról.
2011. január 13. csütörtök 07:32 - HírExtra
Ezután a pénzt elvette tőle, azzal a megtévesztéssel, hogy azt kölcsönkéri, és vissza fogja adni. Továbbá megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2010. december 17-én este 22 éves debreceni férfi társával, magukat hivatalos személynek, rendőrnek kiadva az idős hölgyhöz bementek és annak figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonították több százezer forint készpénzét.

A nő ellen őrizetbe vétele mellett a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt, míg 22 éves társa ellen ugyancsak őrizetbe vétele mellett, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A két őrizetbe vett elkövető előzetes letartóztatásáról holnap dönt a Debreceni Városi Bíróság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását