2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Tömlöcben kötött ki az exminiszter lánya

Keleti Györgyi minden utazása előtt jóshoz fordult. Most kihagyta, pórul is járt.
2011. január 21. péntek 15:28 - HírExtra
Aligha indul útnak Münchenbe Keleti Györgyi, ha előre látja sorsát: egy európai elfogatóparancs alapján őrizetbe veszik és börtönbe zárják. A modell máskor nem utazott el anélkül, hogy előtte felkeresett volna egy látnokot, most azonban elfelejtette megkérdezni jósát, és a csillagokat sem faggatta ki arról, mire számíthat.

"Meg is lett ennek a böjtje. Biztos vagyok benne, ha jósoltat magának, nem utazik ki" – mondta lapuknak a modell egyik barátja.

Györgyi azzal követte el a második hibát, hogy megpróbált munkát vállalni Németországban. A munkaügyi hivatalban ugyanis ellenőrizték az adatait, és azonnal kiderült, hogy elfogatóparancs van érvényben ellene. Mint ismert, Györgyit üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolják Magyarországon, az olasz hatóságok ugyanezzel gyanúsítják. Nem csoda, ha sokan feltételezik, Münchenben is hasonló munkát keresett. Ez önmagában nem ütközik törvénybe.

"A német paragrafusok szerint szexmunkát lehet egyéni vállalkozóként és alkalmazottként is folytatni egy erre a célra létesített házban. Amennyiben önállóan szeretne dolgozni, kérnie kell a német munkavállalási engedélyt, aztán ki kell váltania a vállalkozói igazolványt, végül olyan helyiséget keresnie, ahol dolgozni tud" – nyilatkozta a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének elnöke, Földi Ágnes.

Barátai is csak találgatják, miért utazott Györgyi Németországba, egyikük azonban biztosan tudta, hogy külföldre távozik: akire rábízta Maffia nevű kutyáját és aki valószínűleg kénytelen lesz hosszabb ideig vigyázni rá.

"Nem tudtam, hova megy és mennyi időre, de mivel rendszeresen nálam hagyta a kutyát, amikor dolga volt, most is természetes volt a kérése. Maffia nagyon okos, értelmes kutya, jól érzi magát nálam és egyértelmű, hogy amíg kell, addig vigyázok rá. Nagyon megdöbbentett minket a letartóztatás híre, elképzelni sem tudjuk, mit keresett Németországban, és miért adott be ott papírokat" – nyilatkozta Györgyi barátja.

Tóth Vera sokáig Györgyi legbizalmasabb barátnője volt, igaz, az utóbbi néhány évben elsodorta őket egymás mellől az élet.

"Sajnálom szegény Györgyit. Engem is megdöbbentett, ami történt, azonnal próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de nem jártam sikerrel. Ő egy nagyon jóhiszemű, könnyen megvezethető ember, nem érdemli meg, hogy így meghurcolják" – mondta az énekesnő.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását