2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Új választásokat akar az LMP

A város független polgármesterének mai bejelentésével összhangban az esztergomi képviselőtestület mielőbbi feloszlatását és új választások kiírását sürgeti a Lehet Más a Politika.
2011. február 1. kedd 15:27 - HírExtra
"Jogkövető magatartással nem hajtható végre az a fideszes költségvetés, amely képtelen megszorításaival lehetetlenné teszi az iskolák, óvodák, kulturális intézmények működését Esztergomban" - áll a párt közleményében.

Az LMP szerint minősíthetetlen, hogy miközben a bukott kormánypárti polgármester által irányított politikai csatározásoknak a közintézmények látják a kárát, a városra erőltetett költségvetés Meggyes Tamás peres ügyeiben eljáró ügyvédi irodák támogatását irányozza elő.

"A nyomorult politikai játszmának az esztergomiak az elszenvedői, és ennek csak egy új választással lehet véget vetni. Ezért az LMP támogatja Tétényi Éva törekvését a képviselőtestület mielőbbi feloszlatására, amit Esztergom független polgármestere legutóbb ma délelőtti sajtótájékoztatóján szorgalmazott" - tette hozzá az LMP.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását