2024. május 6. - Ivett, Frida

Mi a baj a népszerű színésznővel?

Nem tud felkelni Csala Zsuzsa. A még mindig népszerű színésznő többször is elesett, most lábra állni sem tud, nemhogy fellépni.
2011. február 3. csütörtök 16:05 - HírExtra
A hetvenhét éves Csala Zsuzsa a lelkében ugyan még mindig fiatalnak érzi magát, a teste azonban már nem mindig engedelmeskedik.

A Jászai Mari-díjas színésznőt először tíz évvel ezelőtt érte komoly baleset, majd nemrég megcsúszott otthonában a kertben.

"Ekkor még nem volt nagy baj, de aztán este a színházban ugráltam, megerőltettem, úgyhogy be kellett vinni a kórházba. Csonthártyagyulladásom volt. Az orvos figyelmeztetett, hogy feküdnöm, kell, de nem ezt tettem. Jöttem-mentem, aztán pár napja megint elestem. Azóta bicegek, és szinte lábra állni se tudok" - mondt a Blikknek Csala.

Hogy ezek után mikor tud visszatérni a színpadra?

"Egyelőre itthon vagyok, begubóztam. Szerintem, ha minden jól megy, tavasszal már újra tudok dolgozni" - reménykedik a színésznő, aki betegedkedése idején számítógépezéssel, olvasással és nyelvtanulással készül a visszatérésre.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását