2024. május 17. - Paszkál

Hende: vissza a korrupciós pénzeket!

Mindent elkövet a Honvédelmi Minisztérium jelenlegi vezetése, hogy a korrupciók miatt elfolyt pénzeket visszaszerezze a büntetőeljárások befejezése után.
2011. március 7. hétfő 14:13 - HírExtra
Mindent elkövetnek

Mindent elkövet a Honvédelmi Minisztérium jelenlegi vezetése, hogy a korrupciók miatt elfolyt pénzeket visszaszerezze a büntetőeljárások befejezése után - jelentette ki Hende Csaba honvédelmi miniszter hétfőn a fővárosban egy más témában tartott eseményen. A miniszter azt mondta, hogy már nincsenek korrupciós ügyek a tárcánál; azokat, amelyek most kerültek napvilágra, valamelyik korábbi vezetés idején követték el. A minisztérium megtette a szükséges lépéseket a gazdasági cégek vezetőinek menesztésével, a vizsgálatok lefolytatásával és a szükséges feljelentések megtételével - fűzte hozzá.

Csak a vezetők

Mint mondta: csapatszinten a honvédség nem érintett a korrupcióban, csak a vezető tisztségviselők közül néhányan és a HM cégei. A tárcavezető erről azután beszélt, hogy aláírta a támogatási megállapodást a Honvédségi Dolgozók Szakszervezetének és a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének vezetőivel.

A megállapodásról Simicskó István államtitkár azt mondta az MTI-nek, hogy határozatlan idejű szerződést kötöttek a közalkalmazottakat és a nyugállományú katonákat képviselő szakszervezetekkel, és ebben éves szinten néhány milliós támogatást rögzítették.

Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását