2024. május 6. - Ivett, Frida

Megszületett Fábry lánya

Joggal lehet magára büszke a showman: 57 esztendősen teljesült élete álma. Bár nagy a titkolózás, a Bors kiderítette: a mama és a kislány is jól vannak, már hazaengedték őket a kórházból.
2011. március 7. hétfő 11:23 - HírExtra
Teljesült a vágya

A Bors biztos forrásból értesült, hogy az Esti Showder műsorvezetője március első napjaiban apa lett. Az ifjú trónörökös kislány, s a szülők a Borbála nevet adták neki. Mint azt már korábban megírtuk, az 57 éves showman régóta egy fedél alatt lakik élettársával – akivel nem mutatkozik a nyilvánosság előtt –, s minden vágya az volt, hogy gyermekük szülessen.

"Évek óta együtt él kedvesével, boldog, harmonikus a kapcsolatuk. Nem tett le arról, hogy családja legyen, s édesapa lehessen, nagyon szereti a gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy ha megvalósul az álma, mindent meg fog tenni a családjáért" – mondta el a Borsnak nemrégiben Fábry egy névtelenséget kérő munkatársa.

Titokban tartották

Azonban úgy látszik, Fábry kollégái és barátai előtt is titok maradt a showman párjának terhessége, illetve az, hogy napokban megszületett kislányuk. A Bors ugyanis hiába érdeklődött náluk, ők egyöntetűen tagadták, hogy tudnának bármit is az ügyről, de az is lehet, hogy Fábry kérésére nem akarnak róla beszélni.

A Bors megpróbálta utolérni az újdonsült apukát is, ám a telefonba egy férfi – akinek orgánuma kísértetiesen hasonlított Fábry Sándoréra – azt állította, hogy téves számot hívtunk. Annyi bizonyos, hogy a vonal túlsó végén lévő úr kifejezetten jó hangulatban volt. Talán a tejfakasztó ünnepséget zavartuk meg.

Fábrynak egyébként már van egy gyermeke, ugyanis 2009 januárjában Malawiban nevére vett egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta. A gyereket Fábry anyagilag és ajándékokkal is támogatja.

Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását