2024. május 18. - Erik, Alexandra

Újabb rendőrt hallgattak ki gyanúsítottként

A Debreceni Katonai Ügyészség "elöljárói gondoskodás elmulasztásának büntette" miatt újabb rendőri vezetőt hallgatott ki gyanúsítottként abban a büntető eljárásban, amelyet Gulyás Gergely (Fidesz) feljelentésére indítottak.
2011. április 21. csütörtök 10:32 - HírExtra
A Magyar Nemzetben Kiss Attila alezredes, az ügyészség helyettes vezetője az eljárásról ennél többet nem közölt, csak annyit mondott, hogy a gyanúsított panasszal élt. A 2006 őszi hatósági jogsértéseket vizsgáló parlamenti bizottság fideszes vezetőjének tavaly novemberi feljelentése három pontot tartalmazott.

Az első elöljárói intézkedés elmulasztásának gyanúját vetette fel, amiért Bene László akkori országos rendőrfőkapitány nem indított fegyelmi eljárást Gergényi Péter volt budapesti főkapitány ellen.

A második az intézkedő rendőrök azonosító számának hiányával kapcsolatos.

A harmadik pedig elöljárói gondoskodás elmulasztásának gyanúját fogalmazza meg azzal kapcsolatban, hogy kivonták a rendőröket az ostromlott Magyar Televízió épületéből.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását