2024. június 2. - Kármen, Anita

Gyöngyöspata: Nyolc embert állítottak elő

Nyolc embert állított elő a rendőrség garázdaság miatt péntek délután Gyöngyöspatán - közölte a belügyminiszter a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón.
2011. április 22. péntek 21:29 - HírExtra
Pintér Sándor elmondta: a gyanúsítottak riadalmat és félelmet keltettek a helyi lakosságban, ez pedig garázdaságot jelent. Vagyis nem arra az új kormányrendeletre hivatkozva állították elő őket, amely a rendőrség hatáskörébe tartozó tevékenység végzését tiltja, és amely szombaton 0 órakor lép életbe - tette hozzá a belügyminiszter. A magát Véderőnek nevező szervezet a péntektől vasárnapig tartó időszakra hirdette meg katonai alapismereteket oktató táborát a község Kecskekő elnevezésű településrészére.

Blokkolt honlap

Közben blokkolták pénteken a magát Véderőnek nevező mozgalom honlapját, a weboldal jelenleg nem elérhető. Az index.hu-n az olvasható: a tárhelyszolgáltató moderátora zárolta a Véderő honlapját annak tartalma miatt. A Gyöngyöspatán katonai kiképzőtábort meghirdető Véderő honlapja péntek délelőtt még elérhető volt, jelenleg csak "A weboldal blokkolt" üzenet látható.

A Sanoma tulajdonában álló szolgáltató, az Eoldal közlése szerint szabályzatuk értelmében tilos bármely olyan termék vagy szöveg, amely gyűlöletkeltésre, fajüldözésre, idegengyűlöletre vagy nemzetek és nemzetiségek közötti konfliktusra adhat okot - írta a hírportál.

Amennyiben a felhasználó eltávolítja a szabályzatot sértő tartalmakat, a lap újramoderáláson esik át, amennyiben azt a lapszerkesztő igényli, válaszolták az index kérdésére.

A vedero.hu domaint tavaly novemberben Eszes Tamás, a szervezet elnöke, a mozgalom katonai alapismereteket oktató gyöngyöspatai táborának szervezője jegyeztette be, akit pénteken Gyöngyöspatán garázdaság miatt előállított a rendőrség.
Forrás: MTI/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását