2024. május 16. - Mózes, Botond

Vigyázat! Viharos szél közeledik

Viharos széllökésekkel éri el az országot a hidegfront délután. Záporokra, zivatarokra és 4-5 fokkal hidegebb időre kell készülni - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese.
2011. május 3. kedd 15:11 - HírExtra
Gaál Áron elmondása szerint az északnyugati határt hamarosan, a főváros térségét a késő délutáni órákban éri el a hidegfront, amely majd továbbhalad délkelet felé, akár 70 kilométer/órát is meghaladó erősségű szél kíséretében. A viharos légmozgás várhatóan szerda estétől mérséklődik. Szerdán - az ilyenkor átlagosnak mondható 20 fok körüli érték helyett - csak 15-16 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. A meteorológus szerint péntekig elég hűvös marad az idő, csak szombattól kezdődik a felmelegedés.

Csapadékra csütörtökön inkább csak az ország északkeleti felében lehet számítani. Pénteken és szombaton nem várható eső, vasárnap viszont helyenként kialakulhatnak záporok és zivatarok. Az előrejelzés szerint nagyobb jégesőre nem kell számítani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását