2024. május 5. - Györgyi

Hurghada: a többség egy biztosítónál

Az egyiptomi buszbaleset áldozatainak és sérültjeinek többsége az Uniqua biztosítottja - erősítette meg Écsy Zoltán, az Uniqua Biztosító utasbiztosítási termékmenedzsere hétfőn az MTI információját.
2011. november 7. hétfő 11:11 - HírExtra
A segítségnyújtási szolgáltatójuk, a Europ Assistance a helyszínre utazott, és velük egyeztetve mindent megtesznek a sérültek kiemelt ellátásáért, az áldozatok és a sérültek mielőbbi hazaszállításáért - mondta Écsy Zoltán.

A QBE Atlasz Biztosítónál a jelenlegi állás szerint négyen kötöttek biztosítást az egyiptomi Hurghadai balesetben érintettek közül, délutánra már több információjuk lesz a biztosítottak számáról - közölte Dénes Attila, a QBE Atlasz Biztosító vezérigazgatója hétfőn délelőtt az MTI érdeklődésére.
Hozzátette: az utasok ellátása megtörtént, felvették a kapcsolatot egyiptomi partnerükkel, illetve a Best Reisen utazási irodával.

Dénes Attila hangsúlyozta: minden megtesznek annak érdekében, hogy a QBE Atlasz utasbiztosítással rendelkezők megfelelő szintű ellátásban részesüljenek, és a biztosítási feltételben szabályozott kártérítést minél előbb megkapják. A szerződések feltételei alapján a súlyos balesetet szenvedett biztosítottak hozzátartozóját kiutaztatják - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását