2024. május 17. - Paszkál

A Jobbik szolidarít

A Jobbik szolidaritást vállal a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) által képviselt vállalkozókkal, akik a Lidl szigetszentmiklósi logisztikai központja előtt tüntetnek elmaradt fizetésük érdekében.
2011. november 19. szombat 16:45 - HírExtra
Az eseményen Dézsi Lajos, a VÉSZ alelnöke azt mondta: a szövetség által képviselt vállalkozók építették fel a Lidl még nyitás előtt álló III. kerületi áruházát, a generálkivitelező azonban csődöt jelentett és nem fizette ki az alvállalkozókat, holott a pénz egy részét már megkapta a Lidl-től.

Dézsi Lajos hangsúlyozta: azt szeretnék elérni, hogy a Lidl a még fennmaradó összeget közvetlenül a vállalkozóknak fizesse ki.

Z. Kárpát Dániel hozzátette: a Jobbik szerint az ilyen esetekre is megoldást jelentene egy állami építésügyi hatóság felállítása, amely adott esetben fel is függeszthetné az építkezéseket, ha a fővállalkozó tartozik az alvállalkozóknak. Az ellenzéki politikus szerint a magyar építőiparra jellemző körbetartozás nagy részét meg lehetne szüntetni ezzel az eszközzel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását