2024. március 19. - József, Bánk

Castelbel, a portugál csoda

A Castelbel márka termékei Portugáliából látogattak el hozzánk, hogy megismerjük a csodálatos illatait.
2019. május 17. péntek 18:39 - HírExtra
 
A lakasparfum.hu webáruház oldalán megtalálhatóak ezek az aromák különböző kiszerelésben és illatosító típusban. Abban pedig, hogy ki melyik formációt választja, segíthetek dönteni azzal, hogy bővebben ismertetem ezt a gyönyörű termékcsaládot.

A weboldalról tudni kell, hogy környezettudatos eljárással gyártott készítményeket forgalmaz, tehát az illatok alapanyagai természetes eredetűek. Valamely gyümölcs, virág, fa, stb. illatait foglalják magukba, az előállítás során felhasznált alapanyagok pedig természetes összetevőkből állnak össze. A gyártók törekednek arra, hogy minden egyes termék elkészítése során egy kiváló minőségű termékkel álljanak a vásárlói elé, kielégítve az igényeiket. Nos, a Castelbel termékeit a portugál Douro folyó völgyének tája ihlette.

A cég saját márkás termékeket állít elő testápoló és lakásillatosító formában, prémium minőséggel. Kiváló lehet arra a célra, hogy elmerüljünk az illatokban, és kikapcsolódjunk, az aromák segítségével relaxáljunk. Elkalauzolnak minket az igazi Portugáliába, ahol az óceán és napsütés adta élményeket szívhatjuk magunkba.

A termékek típusai között a bambuszpálcás, diffúzor, illatgyertya és illatos papír formációkkal találkozhatunk. Az illatok pedig a narancs, rózsa, fehér jázmin, verbéna, gyapotvirág illatai.

Minden illat jellegzetes portugál aromákat foglal magába. A kozmetikumok sorában a szappan termékeit találjuk, amelyekben szintén ezeket az illatokat találjuk. A webáruház kínálatában találhatunk szetteket, amelyek kiválóak lehetnek akár ajándékozási célra is. llyen csomag például a szappan és illatgyertya szett. Ez egy igazán elegáns kis doboz, amely tartalmaz egy aroma gyertyát és kettő 150g-os Castelbel szappant a rózsa illatával. Használatuk során lágy, virágos illatok szabadulnak fel, amellyel bearanyozhatjuk otthonunk bármely helyiségét.

Nézzünk meg egy olyan terméket is, mellyel azért nem minden nap találkozunk, ez az illatos papír. Mire is való? Nos, ezzel a termékkel a ruháink vagy más kisebb helyek illatosítását végezhetjük, mondjuk egy fiókba helyezve, mivel a mérete kb. fióknyi. A papírt gondosan átitatják a választott parfümmel, így igazán hosszan élvezhetjük azokat kisebb, elzárt helyeken is.

Bármely készítményt is választod a Castelbel márka illatai közül, biztosan nem csalódsz majd, ha a virágos illat kedvelői közé tartozol.

Válassz bizalommal a sok csodálatos lakásillatosító és kozmetikum bármelyikéből.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását