2024. május 8. - Mihály

Ezekre a dolgokra kell odafigyelni online kaszinó indítása előtt

Az online világ mára mindennapjaink szerves részévé vált. Elmúltak azok az idők, amikor az idősebb korosztály ferde szemmel nézte azokat, akik interneteznek, mert meg voltak róla győződve, hogy az nem jó másra, csak játékra.
2023. szeptember 29. péntek 11:28 - HírExtra

Ebben a cikkben ugyan a játékokról lesz szó, de más megközelítésben. Azt igyekszünk bemutatni, hogyan lehet üzleti célokra használni az internetet. Azért tesszük ezt a játékok szemszögéből, mert az online kaszinó oldalak, amilyen a https://greatwin.com/hu/ oldalon is található, még mindig növekvő népszerűséggel bírnak és egyre több érdeklődőt vonzanak, úgy felhasználói, mint befektetői vonalon.

Az online kaszinó oldalak a magyar internetezők körében is népszerűek, ami több dolognak is köszönhető. Egyrészt, úgy tudunk játszani, hogy nem kell kitenni a lábunkat az otthonunkból, másrészt, bőséges játékválaszték érhető el, ugyanakkor biztonságos és szórakoztató is.

Az első ilyen oldalak még a múlt század kilencvenes éveiben jelentek meg, nem sokkal az internet elterjedését követően, de igazi diadalmenetüket az aktuális évtizedben valósítják meg. Ez köszönhető elsősorban annak, hogy a 2010-es évek végére jutottunk el arra a szintre, hogy a piac a kellőképpen letisztult, szabályozottá vált. 

Eltűntek a szerencselovagok, a hivatalos hatóságok pedig jogszabályok és különböző ellenőrzések által elérték, hogy csakis az olyan oldalak maradjanak meg, amelyek tényleg tisztesség szolgáltatásokat nyújtanak.

Az üzlet indításának legfőbb lépései

A legfrissebb statisztikák szerint világszerte 4000-nél is több online kaszinó működik. Ez a szám azonban nem véges, folyamatosan jelennek meg az újabb platformok és az újabb befektetők. Miután Magyarországon is ez év elején életbe lépett egy új rendelkezés, amely ezt a területet szabályozza, megjelentek a magyar alapítású online szerencsejáték oldalak is.

Éppen ezért nézzük az alábbiakban, milyen fontos lépéseket kell megtenned, ha úgy döntesz, esetleg ilyen üzletbe fekteted a pénzedet.

1. Végezz piackutatást. Mielőtt még belevágnál a kaszinó alapításába, a cég bejegyzésébe, végezz el egy piaci felmérést. Mint említettük, több ezer ilyen platform működik, amelyek többé-kevésbé ugyanazt a szolgáltatást nyújtják. Ha érvényesülni szeretnél és nyereséges lennei, találd meg azt a piaci rést, ahol elérheted, hogy felfigyeljenek rád a játékosok.

2. Legyen terved. Üzleti terv nélkül értelmetlen belefogni egy ekkora bizniszbe. Elemezd a piacot, a kiadásokat, a megtérülési lehetőségeket és határidőket és mindezt fektesd papírra. Ez egyben remek vonalvezető is lehet a számodra és persze azt is megmutatja, van-e értelme a befektetésnek.

3. Kell egy jó csapat. Az online szerencsejáték ipar nem egy szóló üzlet. Egy kaszinó platform üzemeltetéséhez csapatra van szükség. Programozókra, értékesítőkre, beszerzőkre, gazdasági szakemberekre. Rakj össze egy ütőképes csapatot, amely eleget tud tenni ennek a kihívásnak.

4. Teszteld a projektet. Mielőtt élesben vágnál bele az üzletbe, teszteld a koncepciódat. Hasonlítsd össze más, hasonló oldalakkal, nézd meg, a megfelelő módon működnek-e a fizetési csatornák, a játékok elég változatosak-e és úgy általában a játékosok nem fordulnak-e vissza valami miatt már a kezdetekkor.

5. Az engedélyezés is fontos. Egy online szerencsejáték oldal nem működhet a megfelelő hatósági engedélyek nélkül. Nézz utána, hogy az adott területen, ahol bejegyzed a céget, ahonl a szerverek lesznek, milyen jogszabályok érvényesek és milyen engedélyek kiváltására van szükség.

6. Jöhet a piacra lépés. Ha mindezzel megvagy, megnyomhatod az Indítás gombot. A kaszinó elindul, várhatod a játékosokat és indulhat a nagy üzlet. Ha jól kalkuláltál, sikeres leszel.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását