2024. május 9. - Gergely

Pillanatok alatt elfogták a tolvajt

A kiskunfélegyházi rendőrök hamar azonosítottak egy kifosztással gyanúsítható férfit, majd a nyomozást is gyorsan befejezték.
2023. október 19. csütörtök 11:03 - HírExtra

Egy 35 éves férfit vettek őrizetbe a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói 2023. július 5-én délelőtt, mivel bizonyítékuk volt arról, hogy pénzt emelt el egy alvó férfi zsebéből.

A sértett elmondta a rendőröknek, hogy az egyik kocsmában italozott június 23-án, ám elfáradt közben, és ledőlt a söröző kanapéjára. Mikor magához tért, nem találta a pénzét, amit emlékezete szerint a zsebében tárolt. A férfitól nem kis összeget, 60 000 forintot vitt el az ismeretlen tolvaj, mégis csak napokkal később tett bejelentést a rendőrségen. A nyomozók viszont ennél sokkal gyorsabbak voltak, ugyanis pár óra alatt azonosították a tolvajt. Ebben nagy segítségükre volt az egyik kamera, ami rögzítette az esetet. A 35 éves férfit ezután hamar elfogták, és kihallgatását követően őrizetbe vették.

Az egyenruhások a napokban befejezték a nyomozást, és megküldték az iratokat az ügyészségnek.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását