2024. május 9. - Gergely

Jön a World Top Model Hungary

Hazánkban első ízben debütál a World Top Model Hungary 2023 modellverseny, a nemzetközi és több mint 50 országot megmozgató versenysorozat jelszava: Tisztelet a Nőknek!
2023. november 16. csütörtök 13:20 - HírExtra

A  Miss Hungary nemzeti szépségverseny tavalyi döntőse ezúttal modellként szeretné megméretni magát 20 lány között  a döntőben, ahol a lányok a Noor téli kollekciójában kezdik a programokat, majd a 2. tour már Crystal kisestélyi lesz, később Paloma fürdőruhákban folytatják, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak végig a színpadon.

November 24-én az Aquaworld Resortban az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását