2024. szeptember 6. - Zakariás

Hatféle tandíjmentes szakképzés

Hatféle, tandíjmentesen elvégezhető felsőfokú szakképzési szakot kínál a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola a jelentkezési időszakban a felvételizőknek gazdaságtudományi és az agrár képzési területeken - tájékoztatta az intézmény sajtószóvivője kedden az MT
2008. január 15. kedd 10:48 - Hírextra

A hallgatók adóigazgatási szakügyintéző, agrárkereskedelmi menedzserasszisztensi, értékpapír-piaci szakértői, költségvetési gazdálkodási szakügyintézői, vendéglátó és idegenforgalmi szakmenedzseri és mezőgazdasági menedzserasszisztensi szakképesítést szerezhetnek ingyenesen - közölte Ocela Tibor.

A szakok képzési ideje nappali és levelező tagozaton egyaránt négy féléves - tette hozzá.
Ezekre a szakokra az általános felsőoktatási jelentkezési lappal kell jelentkeznie a felvételizőnek, illetve a tandíjmentesség mellett megilleti a hallgatókat a szociális és tanulmányi ösztöndíj is - jelezte.

A Károly Róbert Főiskolán egyébként agrár és vidékfejlesztési, illetve gazdálkodási karokon, mintegy 16 ezer hallgatót oktatnak. Többségük távoktatás keretében sajátítja el a diploma megszerzéséhez szükséges ismereteket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását