2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ugrógála Győrben

Világsztárok részvételével rendezik meg vasárnap déltől Győrben a Hopp-parádé elnevezésű nemzetközi ugrógálát .A program 12 órakor kezdődik a Széchenyi téren kézilabda-átlövő versennyel, majd zsákolóshow-t és táncbemutatót tekinthet meg a közönség.
2007. szeptember 16. vasárnap 14:34 - Hírextra
15 órakor lesz a SEAT-Foton - győri közéleti válogatott kosárlabda mérkőzés. A közéleti csapatban pályára lép Szakács Imre a megyei közgyűlés elnöke, Borkai Zsolt győri polgármester, Szijjártó Péter országgyűlési képviselő és Deutsch-Für Tamás ex sportminiszter is.

A rendezvény csúcspontja a rúdugró viadal 15.30-kor kezdődik, a magasugrók pedig 16 órától kapnak szerepet.A programban részt vesz a világbajnoki ezüstérmes magasugró Jaroszlav Ribakov, a Pánamerikai Játékok győztese Germaine Mason, valamint a rúdugró magyar-, cseh és szlovén bajnokok.

A rendezvény ingyenes, de a szervezők adományokat gyűjtenek, amelyet fogyatékkal élő helyi fiatalok számára ajánlanak fel.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását