2024. május 7. - Gizella

Quimby - Family Tugedör az Almássyn

Az Almássy Téri Szabadidőközpontban november 2-3-án Quimby - Family Tugedör plussz címen kétnapos Quimby fesztivált tartanak. A Quimby tagjainak az "anyazenekaron" kívül egyéb működő zenekarait, és a fesztivál végén magát a Quimby koncertjét is felvonulta
2007. szeptember 19. szerda 18:35 - Hírextra

Az Almássy Téri Szabadidőközpontban november 2-3-án Quimby - Family Tugedör plussz címen kétnapos Quimby fesztivált tartanak. A Quimby tagjainak az "anyazenekaron" kívül egyéb működő zenekarait, és a fesztivál végén magát a Quimby koncertjét is felvonultató fesztiválon lesz ékszer és festménykiállítás (Kiss Tibor, Kárpáti Dódi, Mikuli Feri), filmek, one-man show és egyéb ínyencségek. Filmvetítés, közös dzsemmelés, két nap tömény Quimby. Az Almássyn olyan zenekarok lépnek fel, amelyekben a fesztivál fő fellépője, a Quimby zenekar egy-egy muzsikusa játszik: Dalok a konyhából, Szilárd, Üllői Úti Fuck, Realistic Crew, Marlboro Man, A kutya vacsorája, Ludditák, Pékség, Quimby.
A tíz csapat külön-külön színpadképet és kizárólag erre az estére kitalált műsort hoz a Szabadidőközpontba.

A különleges vizuális világ az épület egészében megjelenik majd: a ház huszonöt évének egyik legkülönlegesebb, képeken illusztrált dekorációját épp a Quimby hozta a házba 2000 februárjában. Ezt hagyománnyá avatva idén novemberben is kihasználtatik minden épületadottság, ami látványként egy plusz elemet jelent az összművészeti kavalkádban. Az első emeleti aulában vetítést, a második emeleti kamarateremben festmény és ékszerkiállítást, dedikálást, beszélgetéseket felvonultató két nap az egész házat belakja.

Fellépők:
Dalok a konyhából
Nigaz
Szilárd
Üllői Úti Fuck
Realistic Crew
Marlboro Man
A kutya vacsorája
Ludditák
Pékség
Quimby

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását