2024. június 2. - Kármen, Anita

Rangadó Mourinho nélkül

A címvédő Manchester United és a 2005-ben, valamint 2006-ban bajnok Chelsea vasárnapi, manchesteri összecsapása lesz az angol labdarúgó Premier League hétvégi, 7. fordulójának fénypontja, a meccs külön érdekessége, hogy a londoniak immár hét közben távozo
2007. szeptember 21. péntek 12:13 - Hírextra

Az előző idényben ezüstérmes fővárosiak önmagukhoz képest gyengén kezdték a szezont, hat találkozójukból mindössze hármat nyertek meg, kétszer pedig döntetlent játszottak, a tabellán pedig jelenleg csak az ötödik helyen állnak. Eddig a rivális sem kényeztette el túlságosan szurkolóit, a mérlege ugyanolyan, mint a londoniaké, akiket azonban jobb gólkülönbségével megelőz, a negyedik pozíciót foglalja el. A hétközi Bajnokok Ligája-forduló az MU-nak sikerült jobban: 1-0-ra nyert a Sporting Lisboa otthonában, míg a Chelsea csupán egy döntetlenre volt képes a Stamford Bridge-en a norvég Rosenborg ellen.

Az éllovas Arsenal - amely szerdán 3-0-ra legyőzte az UEFA Kupa-győztes Sevillát a BL-ben - az újonc Derby Countyt fogadja a hetedik körben, míg a remekül rajtolt, második helyen álló Manchester City a Fulham vendége lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását