2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ronaldo csalódott

Cristiano Ronaldo titkon reménykedett benne, hogy megnyeri a FIFA Év Játékosának járó elismerést. A FIFA hétfői díjátadó gáláján nem történt meglepetés, Kaká nyerte el az év legjobb labdarúgójának járó elismerést.
2007. december 18. kedd 16:23 - Hírextra
A szavazás harmadik helyezettje, Cristiano Ronaldo reménykedett benne, hogy sikerül megcsípnie a győztesnek járó elismerést, ezért kicsit csalódott volt a gála után.

- Megtiszteltetés számomra, hogy bekerültem a legjobb háromba, ugyanakkor csalódás, hogy nem nyertem meg a trófeát. Kaká fantasztikus játékos, megérdemelte a díjat, nekem pedig rengeteg időm van, hogy egyéni elismeréseket szerezzek, hiszen még mindig fiatal vagyok. Remélem, jövőre ugyanitt leszek majd, és ismét versenybe szállok a díjért. Ebben a szezonba tizennégy gólt lőttem a Manchester Unitedben, a célom az, hogy felülmúljam a tavalyi szezonban mutatott teljesítményemet. Ha ez sikerült, akkor jó esélyem lesz a jövő évi elismerés begyűjtésére - nyilatkozta Ronaldo.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását