2024. május 3. - Tímea, Irma

A Baptista Szeretetszolgálat közleménye

Bár december 16-án hivatalosan véget ért a Baptista Szeretetszolgálat "Tízezer Gyermek Karácsonya" elnevezésű jótékonysági kampánya, melyet a köznyelv csak cipősdoboz akcióként ismer, az ajándékok még mindig érkeznek a Szeretetszolgálat begyűjtő központja
2007. december 19. szerda 22:33 - Hírextra
A Szervezet negyedik éve hirdeti meg akcióját, amelyben idén a "Szeretet… Fér még bele?" szlogennel igyekezett megszólítani a magyar embereket, minél több rászoruló gyermek megörvendeztetése érdekében. A november 22-én, látványos jégkosár meccsel és ismert sportolók, sztárok részvételével indított akció során, az eddigi éveket felülmúlóan több mint 15 ezer darab cipősdoboz ajándékot sikerült összegyűjteni széles társadalmi összefogással!

A "Tízezer Gyermek Karácsonya" cipősdoboz akció ezzel Magyarország legtöbb adakozót megszólító, és cselekvésre bíró időszakos, célcsoportos segélykampányává vált. Az akció során összegyűlt ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat vidéki irodái és önkéntesi hálózata juttatja el országszerte a rászoruló gyermekekhez és családokhoz. Ezzel érvényesül a szervezet egyik legfontosabb alapelve, melyet Ukrajnától Kelet-Ázsiáig a világ minden pontján szem előtt tart: "add kézből-kézbe az adományt!"

A jótékonysági kampányt 2007. dec. 20-án a BM Duna Palotában megrendezésre kerülő "Cipősdoboz Gála" zárja, melyen nemcsak cipősdoboz ajándékok kiosztására, hanem első alkalommal a "Cipősdoboz Díj" átadására is sor kerül több kategóriában.

További információ:
Debreceni István
kommunkációs igazgató
Baptista Szeretetszolgálat
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását