2024. május 19. - Ivó, Milán

Lapátra kerül Benitez?

Spanyol lapértesülés szerint a Liverpool labdarúgócsapatának amerikai tulajdonosai felbonthatják Rafa Benitez vezetőedző szerződését. A Marca című spanyol sportnapilap írásából kiderül, hogy Tom Hicks és George Gillett, akik februárban vásárolták meg a fu
2008. január 7. hétfő 22:01 - Hírextra

A lap idézi a News of the World egyik cikkét, amelyben "élő halottnak" titulálják a 47 éves mestert, s bizonyosra veszik, hogy "hamarosan távozik" Liverpoolból.

Benitez több alkalommal is kijelentette, hogy maradni szeretne, és a dolgok rendben haladnak, ám az eredmények nem őt igazolják.

Vasárnap a csapat 1-1-es döntetlen játszott a harmadosztályú Luton Townnal, így újrajátszásra kényszerül a FA Kupában. Jelenleg az ötödik az angol pontvadászatban, 12 ponttal marad el az éllovas Arsenaltól. Egybehangzó a vélemény: nagyon inog alatta a kispad, s amennyiben a Liverpool a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kiesik az Internazionáléval szemben, betelik a pohár és Benitez csomagolhat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását