2024. május 2. - Zsigmond

Mesés italok a mesebeli bálon

A mesék világát idézi az Operaház ünnepi díszkivilágítása, a belső tér díszítése a szombati Budapesti Operabálon. A táncosok Csipkerózsika virágkeringőjére nyitják meg a bált és mesebeli neveket kapnak az innivalók is, hogy a résztvevők minden kortynál me
2008. február 1. péntek 18:16 - Hírextra

Tizenegyféle koktél közül választhatnak szombat este az Operabál résztvevői. Kérhetnek Micimackót, Kis herceget, Shreket, Hófehérkét, Piroskát farkassal vagy alkoholmentes Brémai muzsikusokat.
A koktélok nevét meghatározza, hogy miből készülnek. Például a Micimackó alapja mézes málna rövidital, a Hófehérkébe kókusszirup kerül és természetesen fehér színű, a Körtemuzsika vilmoskörte szeszesital, zöldcitrom, mangó és körtelé keverékéből áll össze - mondta a távirati irodának Kérdő Krisztina az Operabál italkínálatát biztosító Zwack Unicum Nyrt. termékmárka menedzsere.

Az idei két kiemelt koktél a János Vitéz és a Csillagszemű Juhász fantázianevet kapta, az előbbi alapja whyski, amelybe gyömbéres ízek kerülnek, míg az utóbbi az Unicum Nextből készül és citrusos ízekkel párosítják.

Az italkülönlegességeket Lajsz András és Gulyás Csaba mixer készíti el az est vendégeinek. Az itallapon a koktélokon túl szerepel fehér, vörös és rozé bor, valamint whyski és pezsgő.

A széles kínálat persze nem jelenti azt, hogy mindent meg kell inni. A mértékletes italfogyasztás hozzájárul a jókedvhez, így a mesés dekoráció még varázslatosabbnak tűnhet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását