2024. május 16. - Mózes, Botond

Orgazmus a monitor előtt

Nemcsak a házaspárok, hanem a szinglik is imádják! Hogy miért? Mert megőrizheted névtelenséged, miközben totális kielégülést élsz át! Mindegy, hogy párkapcsolatban élsz, vagy büntetlenül élvezed a netes fantáziálást, az orgazmus garantált!
2008. április 2. szerda 18:59 - Hírextra
Hol találhatsz társat?

Rengeteg helyen találkozhatsz szorgos kis játékosossal. Íme a színterek! SMS, e-mil, chat-szobák, netes társkereső oldalak. Nemcsak párt találni lehetséges itt, hanem a kapcsolatot ápolni, vagy szükség esetén akár megszakítani!

Hogyan tovább?

Eljött a szex ideje! Megéri beruháznod egy mikrofonba, hasznos lesz! Így a csaj a túloldalon hallja milyen izgatott vagy, és te is az ő reakcióját! Nem olyan könnyű ám élvezni, míg a másik kezeddel dolgozol!

Szóban vagy írásban

Akár van mikrofonod, akár nincs, mindenképpen kreatívnak kell lenned! A siker kulcsa ugyanis a képzelet! Az, hogy mit engedhetsz meg magadnak, csak a másiktól függ! Vannak nők, akik a perverz, mocskos szavakra gerjednek, míg mások a „csak sétálunk a tengerparton, majd te rám nézel” típust kedvelik. Ezért kell feltérképezned a helyzetet mielőtt szóba elegyedtek!

Ha nincs mikrofonod, akkor a zihálásról vagy az „Ó, ez az, baby!” szerű felkiáltásokról le kell mondanod! Ebben az esetben gazdag szókinccsel kell rendelkezned a hasonló élvezetekért!

Kezdődhet a móka!

Kérdezd meg, mit visel! Majd mondd el, te mit látsz rajta! (ha nincs kamera, akkor próbáld kitalálni, mit viselhet!) Aztán rajtad a sor! Engedd el a fantáziád, és engedd, hogy ő is ráhangolódjon! Ezt a játékot egészen addig húzhatjátok, míg mindkettőtök agya rá nem állt a másikkal való szexre!

Nyúlj magadhoz!

Az internetes szexnek nincsenek szabályai, itt minden megengedett! De van egy javasolt technika: izgasd fel magad! Lehet, hogy kicsit idegenkedsz tőle, hogy a számítógép előtt maszturbálj, de hidd el, ha ráérzel az ízére, bánni fogod, hogy eddig nem próbáltad!

Ha nincs kamerád, folyamatosan közvetítsd, mi csinálsz éppen, és mire gondolsz! Meséld el, mi mindent csinálnál vele, vagy mit engednél meg neki!

Se mikrofon, se kamera?!

Akkor nem árt gyorsírónak lenned! Írd le, hogy elégíted ki magad, majd miután elélveztél, segíts a másiknak is eljutni a csúcsra!

Az ebben a szép, hogy egyszerre több emberrel is kapcsolatban lehetsz! ÉS ahány ember, annyiféle szex! Mindenki máshogy csinálj, így te is kipróbálhatod a szex legkülönbözőbb típusait!

Néhány jó tanács!

1. Őrizd meg az anonimitásod!

2. Ne csak itt élj szexuális életet! Próbálj meg valóságosan is érintkezni!

3. Ha szabadon engeded a képzeleted, a partnered az lehet, akit csak akarsz!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását