2024. május 5. - Györgyi

Orál-képző

Igazán kellemes meglepetésben szeretnéd részesíteni a pasidat? Ne kezd el a szakácskönyveket bújni új fantasztikus receptek után, teljesen felesleges! Az is épp elég ha a száddal ügyesen bánsz a hímtagján!
2008. április 14. hétfő 23:01 - Hírextra
Mivel mással szerezhetnél néhány jó pontot az ágyban, mint az orális szexszel. Felejtsd el azt a régi mondást, miszerint „a pasi szívéhez a hasán keresztül vezet az út”. Kedves bók, ha megdicsérnek érte, hogy jó szakács vagy, azonban mindjárt más fényben fogod látni a világot, ha a pasid közli veled, hogy a szopás mestere vagy!

Mitől olyan nagy a varázsa? Az orális szex valamiért még mindig a mocskos dolgok közé sorolandó, annak ellenére, hogy a legtöbb kapcsolatban teljesen hétköznapi eleme a szexnek.

Ehhez még tegyük hozzá azt, hogy a száj és a nyelv sokkal nedvesebb, gyengédebb és fürgébb, mint a kezek vagy a hüvely, és máris megérted, miért szeretik ezt a férfiak annyira.

Te lehetsz a legjobb farok-állító, akivel csak találkozott, ha az egyetlen aranyszabályt betartod: szeresd, amit csinálsz! Azt hiszed viccelek? Markold meg, és ezt vedd most szó szerint!

Tulajdonképpen leszopni egy pasit, tök egyszerű, csak szeretni kell hozzá a szexet. De ha nem veszed szívesen a szádba a párod péniszét, akkor bizony csinálni se fogod jól. Ha a szagával vagy a sperma lenyelésével van bajod, ezeken könnyen lehet segíteni. Zavard a zuhany alá a pasidat, és már a szappanozásnál elkezdheted felizgatni. És ahhoz, hogy jó legyél az orális szexben, nem kell minden áron lenyelni a spermát.

A férfiaknak is sok előjátékra van szükségük (még akkor is, ha ők ezt talán nem így gondolják) és tulajdonképpen, míg nem áll keményen a farka, nem is kellene a száddal megközelíteni. Masszírozd át a testét, incselkedj vele. Ha hosszú a hajad, csiklandozd meg vele, a nemi szerveddel, érintsd meg az övét (de ne hagyd, hogy behatoljon). Vedd a péniszét a melled közé, simogasd, nyalogasd és harapdáld végig a testét fentről lefelé.

A változatosság mindig izgató. Igaz egy pasinak tök mindegy, hogy hol és milyen testhelyzetben elégíted ki orálisan, de a változatosság mindig izgató. Próbáld ki úgy, hogy ő áll előtted, te pedig letérdelsz elé, de ott a 69-es is. Ess neki a kocsiban, útban hazafelé, egy parkban. Az új helyszín pszichésen is új helyzetet teremt. Figyelj oda rá, hogy lássa mit csinálsz, mert a vizuális élmények a férfiak számára nagyon fontosak. Ne csukd be a szemedet közben, ha zavarban vagy, és nem akarsz a szemébe nézni közben, akkor koncentrálj a farkára.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását