2024. május 2. - Zsigmond

Hat prostival kapták rajta a rendőrfőnököt

Rács mögé került a teheráni rendőrfőnök, ügyében megindult a nyomozás - közölte az iráni igazságszolgáltatás egyik szóvivője. Ali Reza Dzsamsidi további részleteket nem volt hajlandó elárulni, arra hivatkozva, hogy folyamatban van az eljárás.
2008. április 16. szerda 09:26 - Hírextra
A helyi média viszont arról számolt be, hogy a kicsapongás elleni harc bajnokaként ismert Reza Zarei rendőrtábornok azután került börtönbe, hogy márciusban hat meztelen nővel kapták rajta egy titkos bordélyban egy razzia során. Név nélkül nyilatkozó illetékesek is megerősítették az őrizetbe vétel körülményeit.

A prostitúció tilos - bár ennek ellenére egyre jobban terjed - a keményvonalas papok vezette Iráni Iszlám Köztársaságban, ahol még a szexről beszélni is helytelenítendő cselekmény. A bordélyház elleni razziára a hírek szerint maga Mahmúd Hásemi Sahrúdi ajatolláh, Irán főbírája adott utasítást.
Zarei feladata volt, hogy megtisztítsa a városokat a korrupciótól, és az elmúlt hetekben több jelentést tett illetlen viszonyt ápoló, valamint az iszlám ruházkodási előírásokat megsértő fiatalokról.
Az állami média is beszámolt a rendőrfőnök bezárásáról, de annak okát - tekintettel a tabutémára - nem szellőztette meg.

A iráni szigorú iszlám előírások kevés érintkezést engednek meg a két nem között, és számos fiatalt zártak börtönbe vagy korbácsoltak meg, amiért születésnapi partikon együtt táncolt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását