2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ronaldo egyelőre nem gondol Moszkvára

Egyelőre nem akar a május 21-i moszkvai Bajnokok Ligája-döntőre gondolni Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál futballistája.
2008. április 30. szerda 18:06 - Hírextra
"Természetesen fantasztikus érzés, hogy életem első BL-fináléjára készülhetek, de addig még három hét van, és most sokkal inkább a bajnoki cím megnyerésére kell koncentrálnunk" - mondta a 23 éves szélső.

A Vörös Ördögök kedden Paul Scholes bombagóljával 1-0-ra nyertek az FC Barcelona ellen, és az idegenbeli gólnélküli döntetlennel 1999 után bejutottak a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe. Ronaldo szerint a Manchester egyik nagy erőssége, hogy a sok fiatal játékos mellett az idősebbek is kitesznek magukért: "Nagyon fontos, hogy ezek a tapasztalt játékosok segítik a csapatot" - tette hozzá a klasszis.

A Premier League-et jelenleg jobb gólkülönbségnek köszönhetően vezeti az MU a Chelsea előtt és ha az utolsó két bajnokiját megnyeri, akkor bajnok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását