2024. május 14. - Bonifác

Magabiztos paksi siker az Újpest ellen

A Paks feszült hangulatú mérkőzésen, magabiztosan nyert a vendég Újpest ellen a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában.
2008. május 13. kedd 07:44 - Hírextra
Eredmény:
Paksi FC-Újpest FC 2-0 (1-0)
----------------------------
Paks, 5000 néző, V: Mészáros
gólszerzők: Tököli (43.), Heffler (59.)
sárga lap: Kriston (24.), Zováth (71.)

Paks:
-----
Kovács A. - Kriston, Éger, Salamon, Hanák - Heffler, Zováth, Horváth S. (Böde 67.), Báló (Csehi 85.) - Kiss T. (Weitner 81.), Tököli

Újpest:
-------
Balajcza - Dudic, Korcsmár (Regedei 39.), Böjte, Sadjo - Habi (Kovács Z. 57.) - Vermes, Foxi, Sándor Gy., Hajdú - Dourandi (Tisza a szünetben)

Kifejezetten jó iramú volt az első félidő, mindkét csapat lendületesen játszott. A hajrában Tököli szemfüles találatával megérdemelten szerzett vezetést a Paks.

Fordulás után Heffler bombagóljával megduplázta előnyét a hazai csapat. Az ezerfős Újpest-tábor a 82. percben megpróbált bejutni a pályára, és görögtűzzel dobálta a biztonságiakat valamint a rohamrendőröket. A játékvezető emiatt néhány percre megállította a meccset, amely csak a kedélyek lecsillapodásával folytatódott. A Paks összességében megérdemelten nyert, az újpestiek pedig vereségükkel gyakorlatilag kiszálltak a bajnoki aranyéremért folyó harcból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását