2024. május 8. - Mihály

Kipróbálnád hármasban?

A férfiakat jobban izgatja a két nő - egy férfi variáció. De mi van akkor, ha szeretett nő veti fel a témát, vagyis szívesen kipróbálná veled és a barátoddal. Hiszen a nőket jobban érdekli a két férfi - egy nő felállás. Belemennél?
2008. május 20. kedd 06:45 - Hírextra

El tudod képzelni, hogy a jelenlétedben más is hozzányúlna a kedvesedhez? Lehet, nem látnád szívesen azt, hogy más nyújt neki örömet, pláne, ha te is ott vagy. Vagy úgy gondolod, inkább előtted, mint a hátad mögött? Ma már olyan világot élünk, amelyben nyitottabbak az emberek erre. Sőt, vannak olyan házaspárok, akik összejárnak e célból.

Hármasban akkor jöhet össze a szex, ha nincs erős érzelmi kötődés két ember között, vagy már pár éve együtt vannak, és valami újat, izgalmasat és nem mindennapit szeretnének belevinni a szexuális életükbe. Csupán kíváncsiságból is ki lehet próbálni. De ne kényszerítsd rá a másikat! Ha elutasítja, tiszteld a döntését.

Nem lehet belemenni semmilyen hármas felállásba, ha nincs ínyedre. Kierőszakolni sem lehet ezt a másik féltől, ha nem hajlik rá! Ez pedig felállástól független. De ha hajlandóságot mutat a partnered, akkor meg tudod ízleltetni vele a gyönyörét is. De ne lepődj meg azon sem, ha a beleegyező válasza utána ő kicsit másképpen képzeli el a dolgot, mint te.

Az a legjobb, ha egyetértés van a párok között. Vagy ha meg tudtok egyezni, hogy most ilyen a felállás, de legközelebb a másik verziót alkalmazzátok. Nagyon fontos, hogy az elején tisztázzátok, mire is kell az a harmadik. Csak kelléknek, hogy színesebb, érdekesebb legyen az együttlét, vagy aktív résztvevőként van rá szükség.

Ha csak kellék, akkor javarészt az izgat, ha néz a harmadik vagy csak minimálisan vesz részt a szexben. Például csak csókokkal, simogatással, szavakkal és a jelenlétével teszi izgalmasabbá az együttlétet. De tudni kell, ha aktív résztvevő, akkor minden megengedett neki, ami neked vagy a párodnak. Akkor ugyanúgy kiveszi a részét az együttlétből. Ekkor már csúnya dolog lenne ott megsértődni, féltékenykedni és visszavonulni.

Ezért fontos, hogy mindenekelőtt eldöntsétek, milyen szerepet is szántok annak a harmadiknak. Ne közben derüljön ki, miért is van jelen a ti szexuális életetekben valaki, aki addig még szerepet sem kapott. Mindenképp meg kell beszélni, hogy ki mire vágyik egy harmadik által.

De mi van, ha a nő kezdeményez? Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen a szex egyszerre két férfival? Ha te szeretnéd látni, akkor uccu neki, mert tudod, hogy így az adósod és legközelebb neked fog a kedvedben járni, mondjuk a barátnőjével. De mi van, ha menet közben derül ki, hogy ezt te mégsem bírod lelkileg?


Mi van, ha rászokik a szeretett nőd erre a játékra? Mi van, ha csak így fog jólesni neki a szex utána? Mint minden játéknak, ennek is megvannak a veszélyei. Részedről és mindenki részéről egyaránt. Lehet, hogy pont így hozol össze két embert, akik egymásra találnak ebben a játékban. De akkor így kellett lennie. Sose bánd!

Végül is mi a jó oldala a hármas szexuális együttlétnek? Egyszerre két embernek is adhatsz és két embertől is kaphatsz élvezetet, figyelmet és kielégülést. Neked kell eldönteni, hogy mire kell az a bizonyos harmadik személy. Az sem kizárt, hogy már kipróbálta nélküled, és most téged is bele akar vonni. Legalább nem önző.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását