2024. május 2. - Zsigmond

Alterfeszt a végeken

Három nap, négy színpad ötvenkét fellépő – ezt ígéri a hazai fesztiválpaletta legfrissebb rendezvénye, a Fishing On Orfű Alterfeszt. A rendezvény június 19-én debütál az orfűi Panoráma Kempingben.
2008. június 16. hétfő 14:09 - Hírextra
Újabb színpaddal bővült a Fishing On Orfű fesztivál kínálata, így már négy színpadon, félszáz zenekar lép fel a háromnapos rendezvényen Orfűn. A Panoráma Kemping komfortos kempingezési lehetőséget biztosít a sátras látogatóknak és a zenei programokon túl számos egyéb rendezvény is várja az Alterfesztre érkezőket. Például naponta fergeteges pókerpartik, sportversenyek hozzák izgalomba a nagyérdemű, de hallgathat előadásokat az érdeklődő – egyebek mellett - szenvedélybetegségekről is. Izgalmas horgászkaland is várja a pecázókat: az alternatív horgászversenyen, ahol a régi időket idéző eszközökkel - fűzfavessző, gombostű, gyufaszál – kell eredményesen halat fogni. És nem utolsó sorban együtt izgulhatunk Rátgéber Lászlóért, a Spartak Moszkva női kosárlabda csapatának új vezetőedzőjéért, aki hónapok óta keményen edz, hogy átugorja az orfűi tavat!

Természetesen a három nap alatt a zenéé a főszerep. A koncertsorozatot az erre az alkalomra alakult Only Tonight zenekar nyitja, akik punk klasszikusokat adnak olyan tagokkal, mint RÁTGÉBER LÁSZLÓ (ének), LESKOVICS GÁBOR a Pál Utcai Fiúkból gitáron, MÉSZÁROS MIKI a HétköznaPI CSAlódásokból dobon, valamint LÉVAI BALÁZS az M1-es Dob+Basszus műsorvezető-szerkesztője basszusgitáron. Hallhatunk továbbá akusztikus formációkat, többek mellett a Pál Utcai Fiúk, Torres Dani vagy Takáts Eszter előadásában, fellépnek ifjú tehetségek, de lesz PASO, HS7, Kispál, Quimby, Amber Smith és Üllõi Úti Fuck is. Természetesen a névadó zenekar sem maradhat el, így élőben hallhatjuk a Kiscsillag Fishing On Orfű című számát és jön az ide nyár nagy slágerét, a Szalai Évát is jegyző Kaukázus zenekar is. A fesztivál - a hazai palettán egyedülállóan - úgy állította össze programját, hogy az esti koncertek „vetésforgóban” mennek, tehát míg az egyik színpadon beáll a zenekar, addig egy másik csapat játszik a másik helyszínen, így nem marad le senki egyetlen koncertről sem.

Orfű, a Mecsek egy csodálatos medencéjében, Pécstõl 15 km-re található. A rendezvénynek a Panoráma Camping adott helyet. A sátrazás adott. Melegvizes fürdõszobák, tiszta wc-k működnek a kemping területén. A fesztiválra a Pécs Uránvárosi buszvégállomásról fognak indulni a különjáratos kisbuszok a helyszínre. Minden nap délután 4 órától este 9-ig, valamint éjféltõl hajnali 4 óráig közlekednek. Nyolc személy szállítására alkalmas Ford Tranzit kisbuszok. Egy út 540 FT/fő, a retúrjegy viszont csak egy ezres. Mivel 3-4 kisbusz fog folyamatosan felváltva közlekedni ezért kb. 15-20 percenként indulnak.



Jegyárak:

Napijegy: 2800 Ft
Csak a 0. napra, csütörtökre: 1500 Ft
3 napos bérlet, elõvételben: 4500 Ft
3 napos bérlet, a helyszínen: 5500 Ft
A 12 éven aluliaknak - szülõi felügyelettel - ingyenes a belépés!

Az orfűi lakosok féláron vehetik igénybe a fesztivált. (Személy Igazolvány felmutatásával.)

Bővebb információk: www.fishingonorfu.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását