2024. május 19. - Ivó, Milán

Elfáradt a salak királya

Rafael Nadal spanyol teniszcsillag arról panaszkodott, hogy a pekingi olimpia nyitóünnepsége alaposan kimerítette. A 22 éves sztár, aki az olimpiai döntő másnapján, augusztus 18-án átveszi a világranglista első helyét, azt mondta megérte a fáradtságot a s
2008. augusztus 9. szombat 17:08 - Hírextra

Az olimpiai tenisztorna és az utána következő US Open lesz az utolsó két nagy csata, aztán egy hónap pihenés következik" - fogalmazott a Mallorcáról származó fenomén.  


    A vasárnap kezdődő olimpiai tenisztornán Federer az első, míg Nadal a második kiemelt. A svájci játékos az orosz Dmitrij Turszunov ellen kezd. Az idén a Roland Garroson és Wimbledonban is diadalmaskodó Nadal a nyitó körben az olasz Potito Staracéval játszik.


    A gigantikus ünnepség és az azt övező szigorú biztonsági intézkedések miatt a versenyzőknek és a nézőknek jóval az események kezdete előtt a helyszínre kellett érniük. A ceremónia ráadásul négy óra hosszáig tartott.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását