2024. május 4. - Mónika, Flórián

Dávid Ibolya levele a Legfőbb Ügyészhez

Dávid Ibolya szeptember 12-i levele a Legfőbb Ügyészhez
2008. szeptember 18. csütörtök 16:34 - Hírextra
Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!



A mellékelt hangfelvétel néhány nappal ezelőtt került a birtokomba.

A hangfelvétel tanúsága szerint egy …….. nevű személy megbízást adott általam ismeretlen személyeknek vagy vállalkozásnak azzal a céllal, hogy terhelő adatokat keressenek személy szerint rólam. A jogosulatlan adatgyűjtés körében megszerzett esetleges adatokat a Magyar Demokrata Fórum belső tisztújításával összefüggésben kívánták felhasználni. A felvételen hallható, hogy a …. nevű személy állítása szerint mögötte „a ...-ék állnak”. Azt is tartalmazza a felvétel, hogy ….., az MDF alelnöke is érintett az ügyben, mivel találkozik a felvételen említett „...” nevű személlyel és „ő adja meg konkrétan az információ igényét”.

A hangfelvételen a …... nevű személy által megkeresett személy vagy vállalkozás képviselője egy másik személyt (feltehetőleg a főnökét vagy a vállalkozás vezetőjét) tájékoztatja arról, hogy egy ilyen megbízást kaptak, egyúttal a jóváhagyását kéri a feladat végrehajtásához.

Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr, részinformációkkal rendelkezem arról, hogy a „munka” megindult és a hangfelvételen említett találkozó létrejött, melyben a cég „….-nek” nevezett másik tagja találkozott …...-val, hogy ő adja meg az instrukciókat a munka elvégzéséhez. Ugyanakkor politikusként, országgyűlési képviselőként, pártelnökként, de magánemberként is közéletünk és a demokrácia elleni súlyos támadásnak tartom az elhangozottakat, illetve az a mögött meghúzódó szándékot.

Erre figyelemmel, tisztelettel kérem, hogy szíveskedjenek az ügyben nyomozást elrendelni.





Dr. Dávid Ibolya
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását