2024. május 17. - Paszkál

Brtitney Hilton kisasszony pasijával kavar

Titkos randik, egymást keresztező utak – a szálak a Spears apukához vezetnek. Paris Hilton néhány hete szakított Benji Maddennel, így már alig vártuk, hogy megtudjuk, az újságírók kivel boronálják össze a szinglivé vált sztárokat. Nem kellett sokáig
2008. december 20. szombat 08:03 - Hírextra
Egy állítólagos szemtanú legutóbb a Beverly Hills-i Peninsula Hotelben látta őket együtt, épp ebédeltek. – Úgy tűnt, hogy nagyon kedvelik egymást – kotyogta el a meglepő és sokatmondó információt az egyik vendég.

Közben egyéb hírek is szárnyra keltek Spears kisasszonnyal kapcsolatban. (Persze nyilván kell most neki a felhajtás, hiszen hamarosan megkezdődik a lemezét népszerűsítő turné.) Az In Touch magazin ugyanis tudni véli, hogy az énekesnő papája továbbra sem hajlandó beletörődni abba, hogy kislánya mindig rosszul választ pasit magának, ezért saját kezébe vette Britney sorsának irányítását.

Larry tehát összeállított egy listát, amin a potenciális jelöltek vannak. Olyan nevek szerepelnek rajta, mint Michael Phelps, az úszófenomén, Jesse Metcalf színész és a már említett Benji Madden. Így már világos, hogy miért keresztezte egymás útját a két sztár: nyilvánvalóan Spears apuka mozgatja a szálakat a háttérben. Legalábbis az In Touch magazin összeesküvés-elmélete szerint…
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását