2024. május 19. - Ivó, Milán

Családi konfliktus miatt gyerekgyilkosság

Folyik a nyomozás a Rácalmáson, szombaton hajnalban történt gyermekgyilkosság ügyében; a rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt vizsgálódik - közölte az MTI érdeklődésére hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
2009. január 26. hétfő 11:20 - Hírextra
A nyomozás jelenlegi állása szerint az 51 éves rácalmási férfi hajnalban megölte a kisfiát, majd öngyilkossági szándékkal a 62-es főúton egy kamionnak hajtott, s a karambolt követően bennégett az autóban. Tettéhez nagy valószínűséggel családi konfliktus vezetett - mondta el a megyei főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes szombaton az MTI-nek úgy nyilatkozott: a gyilkosság napján elvégzett nyomozás megerősítette, hogy a kisfiú bűncselekmény áldozata lett. A részletekről kegyeleti okokból nem adott információt.

A gyilkosságot nem sokkal a férfi balesete előtt fedezte fel a kisfiú másik szobában alvó édesanyja. Az apa akkor már nem tartózkodott a házban, keresését a kocsi adatai alapján kezdte meg a rendőrség.

Az MTI úgy tudja, hogy az élettársi kapcsolatban élő szülők között az utóbbi időben feszült volt a viszony. A legnagyobb problémát az okozta köztük, hogy melyiküknél maradjon a kisfiú.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását