2024. május 3. - Tímea, Irma

Az álszent Jennifer Aniston

Amikor tombol a gazdasági világválság, addig kedvelt színésznőnk, Jennifer Aniston kicsit álszent módon, tizennégy millió forint értékben készítteti el a frizuráját.
2009. március 6. péntek 13:59 - HírExtra
Jennifer Aniston, az egykori közkedvelt Jóbarátok színésznő, Brad Pitt kedvese, még mindig, negyven évesen is precízen ügyel külsejére. Állítólag tizennégy millióért készítik, nem túl bonyolultnak tűnő frizuráját. Londoni filmpremierjén is, saját fodrászával jelent meg, nem szándékozta a haját a véletlenre, vagy saját kezeire bízni.

Az egészben csak az a vicces, hogy néhány napja nyilatkozta azt, az ELLE magazinnak Jennifer, hogy tudja mennyire rossz helyzetben van most a világ, de ő maga nagyon hálás a sorsnak azért, hogy ennyire jómódban élet, hogy ennyire szerencsés.

Rajongói könnyekig meghatódva olvasták az interjút a színésznővel, míg nem felröppentek azok a hírek, melyek szerint több milliót költött frizurájára. Ugyanis a londoni filmbemutatóján egy olyan semmit mondó hajkoronában jelent meg, ami tényleg tizennégy milliós értékben készült el.

- Jennifer csak is a saját fodrászával hajlandó dolgozni, így mindenhova magával is viszi a férfit. – mesélte a Daily Mailnek a színésznő egyik ismerőse.

Fodrásza, névszerint Chris McMillan első osztályon repült Angliába, ahol egy ötcsillagos szállodában szállt meg. Miután kipihente magát a luxus lakosztályban, kiröppent a fészekből, és rendbe szedte Aniston rakoncátlan tincseit, de két nappal később Párizsban is hasonlóan járt el az ügyes kezű hajszobrász.

Ha összeszámoljuk ennek a kis utazásnak a költségeit, akkor a végösszeg negyvenezer fontra rúg, azaz tizennégymillió forintnak megfelelő összeget áldozott arra Jennifer Aniston, hogy hajat szögegyenesre szárítsák.

Azt azért nem lehet tudni, hogy ezt az egész fodrászos dolgot a színésznő, vagy a Fox filmstúdió állta, de az biztos, hogy a számok nem hazudnak, és, hogy valaki ki is fizette ezt a borsos összeget.

A szép haj mindennél fontosabb, és egy-két frizura elkészítése könnyen kerülhet kicsit súlyosabb összegekbe is. De, hogy Aniston egy ilyen egyszerű hajkoronát nem tud elkészíteni, ahhoz csak gratulálni tudok.
Forrás: HírExtra / Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását