2024. május 14. - Bonifác

Szőrösen vagy csupaszon a szexisebb?

Mára a fanszőrzet nem kívánatos, a pornóiparban legalább fazonra borotváltan, de leginkább csupaszon szerepelnek az előadók. A szőr már csak a legelvadultabb fétispornóban lehet jelen.
2009. március 7. szombat 17:30 - HírExtra
Természetesen a pornóipar nem képezi le a hétköznapi emberek életét, mégis sokan a képernyőről, újságokból lesik el, milyen is manapság egy szexi, trendi szerető. Így aztán a férfiak jelentős többsége voksol a csupasz puncira.

Sajnos a nőknél sokkal kevésbé elvárás a fényesre borotvált férfitest. Ennek egyik oka, hogy a nők nem néznek annyi pornót. A másik ok miatt olvasod most ezt a cikket. Tehát mielőtt elküldenéd a csajodat borotválkozni, fontold meg a következőket!

Fájdalmas, amikor leszeded


A csupaszságig több lehetséges utat választhat egy nő. A borotválkozás tűnik a legegyszerűbbnek, ám a terület ér zékenysége és nehéz hozzáférhetősége miatt ugyanakkor kockázatos is. Igen könnyen megvághatja magát és ráadásul itt gyakran erősebb is a szőr; szóval nem is lesz olyan szép az eredmény. Gondolj csak bele, hogy utálod azt a kis hibát kerülgetni az arcodon! Nem beszélve az ádámcsutkádról!

A másik lehetőség a gyantázás. Talán nem kell magyaráznom, miért húzódozik a barátnőd. Ám ha akarnám, sem tudnám leírni, milyen nagy fájdalommal jár egy ilyen beavatkozás. Nem hiszed? Gyantáztasd le magad!

A különféle szőrtelenítő krémek kémiai úton elgyengítik és eltávolítják a szőrszálakat. Csak felkened és lemosod, nem igaz? Nos, nem. Brutális hatásuk lehet az intim területeken és gyakran nagyon büdösek is. Persze kivételek mindig akadnak. Olyanok is, akiknek például a krémek nem használnak és szőrösek maradnak azután is, miután a bőrüket így megkínozták.

Fájdalmas, amikor visszanő


Egy frissen szőrtelenített punci csodajó. Ám amikor a szőr kezd visszanőni borotválás után, az kívül-belül szúr. Ráadásul a bőr ki is pattoghat, a gyantázás után a szőrszálak benőhetnek. Ez nem csak csúnya, de ha begyullad, nagyon fájhat. Két lehetőség van; az ember borotválja tovább minden nap, de akkor meg szúrni fog és egyre több és dúsabb szőrzettel kell szembenézned, vagy megnöveszti, és akkor ugyanott tart, mint a téma elején.

Időigényes

Ha a barátnőd magának csinálja és még nem rutinos, órákon keresztül szerencsétlenkedhet a borotvával, gyantával. Ha pedig kozmetikussal csináltatja, a procedúrán kívül még időpontot is kell egyeztetnie.

Drága

Egy bikinigyanta ára attól függ, hogy az ember hol csináltatja és milyen anyaggal, meg persze attól is, hogy teljes gyantázást kér-e, vagy csak ott szedeti le a szőrt, ahol kilóg a bugyi alól. A borotva és a krémek sem olcsóbbak, pláne, ha más testtájakon is használja az ember lánya őket. Érdemes az intim területekhez használt pengét minden alkalommal cserélni, vagy maradéktalanul fertőtleníteni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ztboy
2009. március 18. 11:23
A kopasz puncit a látens PEDOFILOK hozták divatba, amit a sok hülye plázacica átvett.....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását